Metaltown 2011

Metaltown 2011

InformationObservera! Det finns nu en kombinationsbiljett som gäller för både West Coast Riot och Metaltown - boka här!Efter sju år på Frihamnspiren har Metaltown nu vuxit ur sin kostym. Vi har under det senaste halvåret letat efter en ny plats i Göteborg där vi kan fortsätta utvecklas med de bästa förutsättningarna för att skapa ett spännande område för våra besökare och artister. Nu har vi hittat vad vi tycker är den perfekta platsen.Tillsammans med Göteborg Galopp har vi inlett ett samarbete för att utveckla deras mark kring galoppbanan vid Säve i utkanten av stan, till ett evenemangsområde. En betydligt grönare plats än tidigare som öppnar för mängder av nya möjligheter för att utforma ett mer trivsamt och inspirerande område, med större utbud och som helt enkelt är kul att hänga på. Med en yta som samtidigt gör att vi kan fortsätta att växa som vi gjort de senaste åren - kanske med ännu större artister och kapacitet att ta emot fler besökare.Vi kommer givetvis ordna med goda bussförbindelser mellan festivalområdet och Göteborgs city, men kommer också ha en stor bilparkering i närheten av entrén. Något som inte kunnat erbjuda tidigare år.2011 kommer helt enkelt bli den bästa festivalen hittills!Speltiderna för banden är ej klara, men kommer så småningom finnas på www.metaltown.seÅldersgräns 13 år

Handikappsbiljetter säljer via Eventims callcenter 0771 651 000

*FAKTUM: METALTOWN STÖDJER ARBETET MOT HEMLÖSHET

Lägg till 20 kronor på biljettpriset – stöd Faktums arbete.

Precis som förgående år har Kulturbolaget ett samarbete med Faktum, Göteborgs motsvarighet till Situation Stockholm och Aluma i Malmö.

Nu kan alla besökare välja att lägga till 20 kronor på biljettpriset och på så sätt stödja Faktums arbete mot hemlöshet. Dessa 20 kronor går oavkortat till Faktum.Faktum är Göteborgs månatliga gatutidning som säljs av hemlösa. Försäljarna köper tidningen för 25 kronor och säljer den för 50. Mellanskillnaden är deras förtjänst. Genom att lägga till 20:- som oavkortat går till Faktum på din biljett hjälper du Faktum i deras arbete för hemlösa och mot hemlöshet. I grund och botten handlar verksamheten om det enkla faktum att det finns en massa människor som inte har någonstans att bo. Faktum vill göra något för att göra det lättare att få tillbaka förlorad självkänsla och värdighet. Hjälpa människor att hjälpa sig själva. Det handlar om arbete. Inte välgörenhet.
Datum2011-06-17 - 2011-06-17
LandSverige
StadGÖTEBORG
Boka hotell 
Köp bussbiljetterSwebus Express
Biljetter
Du kan boka biljetter till andra evenemang hos:
LänkMetaltownHitta ett jobb hos LeoVegas