Nytt från svenska bandet Nuclear Sludge

Som vanligt så blir man inte besviken när det svenska enmansbandet Nuclear Sludge släpper nytt = bandet levererar en slagkraftig, robust & Tanz-vänlig låt med mycket bra och distad song (som ibland är brölig och ibland skrikig). Låten heter Feast och ska släppas den 2 nov-2020, men det måste vara ett type O då låten går att köpa & ladda ner redan nu.

Klicka på bifogat klipp ovan för att lyssna på den nya singeln.
Köp och ladda ner låten från gruppen Bandcamp-länk
(följande nedan länk)
https://nuclearsludge.bandcamp.com/track/feast

vanGuardia återkommer AC (after Corona).

Nu under pågående Corona-pandemi, har vi som alla andra (i nöjesbranschen) fått gå ner på sparlåga då det inte går att hålla fysisk distansering (social distansering) på vanGuardia:s Tanz-gülv. Vi är en helt ideell SYNTHklubb som drivs av ett gäng vänner på helt egen bekostnad och utan något som helst vinstsyfte (vilket är unikt i Malmö:s klubbliv).
När pandemin är över, så lovar vi kommer vi kommer tillbaka då Malmö behöver en ideell SYNTHklubb där alla synth-diggare är välkomna och kan få njuta av nysläppt Råsynth, EBM och Aggrotech i en trygg festmiljö.

vanGuardia önskar glad påsk

vanGuardia önskar er alla en glad påsk.

Japp, det är Phoenix på glad-påsk-postern.
Vi har med Phoenix då det symboliserar nystart = ur askan reser sig Phoenix = efter det att Corona-krisen är över så hoppas vi alla (innerligt) på att vardagen återkommer med bl a alla trevliga sommarfestivaler, synth/råsynth-, EBM- & Aggrotech-konserter och vanGuardia:s råSynth-fester.

vanGuardia’s julfest, lördag 30 november.


Förra årets 1:a-adventfest, blev en riktigt trevlig fest med mängder av nya EBM-, råSynth- och Aggrotech-hits på Tanz-golvet. 
Därför kör vi en favorit i repris och ställer till med en 1:a-adventfest/julfest på lördag den 30 november (på natten till 1:a advent = på natten till 1:a december).

Det är förköpsbiljett till denna julfest som gäller och du köper din förköpsbiljett på www.biljettkiosken.se/vg och du betalar din biljett enkelt med Swish eller med kontokort (och du behöver inte krångla med att skapa dig en inloggning på biljettsidan för att kunna köpa din förköpsbiljett).

Festlokal/festadress: Malmö Roddklubb och denna gång testar vi att öppna redan klockan 22:00 (då vi har fått in önskemål om att öppna en timme tidigare) och vi stänger någon gång efter 03:00.

GLÖM EJ ATT VARJE GÄST FÅR TA MED SIG EGEN STARKÖL, VIN & DYLIKT då det inte finns någon bar i lokalen.
Precis som på förra årets julfest, kommer vanGuardia att bjuda gästerna på starkvinsglögg, pepparkakor (och dylikt) så långt lagret räcker – ty, vanGuardia är den enda synth-festarrangören i Skåne som bjuder sina gäster på god dricka med tillbehör helt free of charge.