Vår första blogg

God morgon kära läsare


Så har det blivit dags för Festivalbussen.com att ge sig in i bloggens värld. Vi skall försöka hinna med att åtminstonde göra ett inlägg i veckan. Vår målsättning är att kunna skriva om roliga händelser i nöjesbranschen och festivalvärlden, samt händelser i och kring vår egen organisation.


Så, vad händer denna veckan då? Jo imorgon tisdag släpper Hultsfredsfestivalen sina första artister. Det skall bli mycket spännande då det har varit ovanligt mycket hyschhysch från festivalens sida. Vi brukar alltid höra något om vad som är bokat men den hår gången har det vart toktyst. Nåja, utan att säga för mycket så har jag väl en del säkra kort som jag skulle gissa på....Franz ferdinand, Laleh, In flames! Dessutom har vi en riktig lågoddsare, vet ej om de kommer i detta släpp, men i alla fall i nästa, Dia psalma! Jo det är sant, de har gjort comeback och skall göra en turné under sommaren! Kommebli hur coolt som helst!


Hos oss ser det ut att bli en fullspäckad vecka, med möten, konsertresor och en hel del uppgraderingar av hemsidan. Just nu jobbar vi med en sökfunktion för artister. Dessutom jobbar vi med ett par turnéer där det behövs turnébussar. Kan tyvärr inte säga vilka band det rör sig om, men det kommer bli riktigt spännande i alla fall!


Well, nu är det nog dags att återgå till jobbet. Fast först en kaffe och en cigg...Må väl där ute!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas