Värmen & allt annat.

Solen slog mig stenhårt med sina piskande strålar i ansiktet, och fy farao vad skönt det var. Det kändes som jag levt i totalt mörker i flera månader, tills igår då ljuset som en uppenbarelse kastade sig mot mig och allt bara blev varmt.


Asfalten blev torr, om än bara för en sekund. Var det verkligen så? Att våren kommit till dig, mig & alla andra? Våren får mig att tänka på slagsmålsklubben, eller så är det kanske slagsmålsklubben som får mig att tänka på våren. Det är ungefär lika med popen, är det popen som gör att jag blir deppig, eller är det så att jag lyssnar på pop för att jag är deppig? Eviga frågor, alla dessa eviga frågor. Men vissa saker ska man inte ha svar på. Ett svar kan vara det största sveket i en värld där något felaktigt ibland ses som det enda rätta.


Jag har egentligen aldrig förstått en bloggs egentliga funktion, vad är det man ska skriva? Det finns så många olika sorts bloggar. Men men, jag skriver sådant som känns. Idag vaknade jag upp efter en galen 20-års fest, klockan var 8 och jag var alldeles pigg. Känslan av att må bra dagen efter, det är speciellt. Och det går inte en minut utan att mina tankar flyr sin väg mot Rock am Ring, Hultsfred, Roskilde, Arvika, Kaktus, Augustibuller och Emmaboda.


 


För denna sommar kommer bli den bästa någonsin!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas