Världens bästa festivaler 2021

Världen har på senare fått gå igenom en pandemi utan dess like. COVID-19 har verkligen satt livet på paus och inneburit att de flesta stora sammankomster har behövts skjutas upp. Under denna tid har musiker däremot verkligen visat oss hur musik har förmågan att förena oss alla, oavsett ytligheter som separerar oss.

De flesta har tyvärr behövt njuta av konserter och evenemang på distans genom livestreams, virtuella konserter och nya så kallade drive-in raves. Ingenting kan dock ersätta upplevelsen av att faktiskt vara på en riktig musikfestival.

Människors ekonomiska vardag har också försvårats en hel del på grund av pandemin. Under börskraschen i mars förra året var det till exempel många som förlorade sina investeringar. Sedan dess har det dock gått mycket bra för saker som Bitcoin, inte minst på grund av automatiska investeringsprogram som Bitcoin System, som ser till att dina kryptoinvesteringar är algoritmiskt optimerade. Med dessa program kan du gå på festivaler samtidigt som programmet utför investeringarna i Bitcon åt dig.

Låt oss nu ta en kort titt på tre festivaler som alla musikälskare måste gå på när alla äntligen blivit vaccinerade!

Sunset Music Festival

Sunset Music Festival äger rum i centrala Tampa Bay på Raymond James Stadium. Det är en riktig stadsfestival, vilket innebär att den inte har saker som camping. Du måste alltså hitta ett hotell i staden, om du nu inte vill sova på gatan. Även om denna plats inte har några naturelement, alltså inte ens gräsmattor, väger de fantastiska scenerna, effekterna och musiken upp för detta.

Sunset Music Festival är känt för att locka till sig stora namn till varje år. Programmet består vanligtvis av house-, bas- och technoartister, men festivalen har flera scener så att man hela tiden kan gå till någonting man föredrar.

Beyond Wonderland

Beyond Wonderland har flyttat ganska många gånger sedan sitt första år 2010. Nu kommer festivalen dock att vara tillbaka på sin ursprungliga plats, San Bernardino, Kalifornien.

Beyond Wonderland har ökat i popularitet under de senaste tio åren, och i år är det mer hype än någonsin tidigare. Beyond Wonderland är främst känt för att inkludera stora namn inom house, trance och dubstep på sin artistlista. Du hittar säkert någonting som passar dig bara du letar ordentligt.

Electric Love

De gröna, öppna betesmarkerna som omger Salzburgringen är den perfekta campingplatsen för en festival, och det är just här som Electric Love utspelar sig. Att lämna sitt tält för att ta en titt på vyerna är egentligen tillräckligt av en anledning att gå på festivalen. Det finns ingen annan festival som kombinerar natur och musik på det här sättet.

Electric Love anses vara Österrikes ledande festival för elektronisk musik. Festivalen lockar regelbundet till sig över 100 000 besökare från hela världen och är ett perfekt alternativ som första festival. Arrangörerna lägger ned mycket kraft på att skapa en säker och positiv miljö för samtliga deltagare. Det är faktiskt lite det som festivalen blivit känd för. Det är alltså motsatsen till en hardcore-upplevelse.


Hitta ett jobb hos LeoVegas