Sommar och roskilde

Jaha, varför ska jag just vinna?
Vad gör mig mer värdig mer än nån annan? Det kan jag inte svara på, egentligen förtjänar inte jag mer det än nån annan, men jag hoppas verkligen att jag vinner.
Okej, nu ska jag då förklara varför jag hoppas på att vinna.
Jag är 18 år och nu till sommaren tar jag studenten, under gymnasietiden har jag fått två riktigt bra kompisar, men som många vet tappar man kontakten efter skolan. Jag hoppas att det verkligen inte blir så men en av dem ska plugga och den andra vet jag inte. Jag vet inte heller vad jag ska göra, men det ordnar sig nog. Hursomhelst tänkte vi hitta på något roligt på vårat sista "riktiga" sommarlov, och vad vore bättre än en underbar roskilde festival. Vårt enda problem är (som de flesta ungdomars) att vi inte har tillräckligt med pengar till tre biljetter. Men om jag skulle ha turen att vinna så kanske vi skulle ha råd. Det skulle vara så otroligt roligt, och så kommer det hur många bra band som helst till roskilde iår. Jag vet inte, det skulle vara otroligt iaf, speciellt eftersom mina kompisar aldrig varit på någon festival innan, jag var på hultsfred förra året och det skulle vara roligt att komma iväg på någon iår också. Speciellt med två av de bästa kompisarna som finns.
Heja Mig! Och er, och Roskilde festivalen!

Även om jag inte vinner hoppas jag på att sommaren kommer bli underbar. Massa värme, glass, nakenbad och grillfester. Kanske även nått job också så att man har råd att göra saker!

Puss och kram!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas