Sleaze N Rock Night 27 april - RockBåten M/S Royal

Den 27 april blir det fart värre på RockBåten M/S Royal då kör vi Sleaze N Rock Night. I förhoppningsvis strålande väder bjuder vi som vanligt på mycket bra band. Band som aldrig spelat på RockBåten innan. I en salig blandning inom hårdrockens skrymslen och vrår blir det en bred uppvisning av både det ena med det andra.

Första band ut att presenteras blir Vanity BLVD, bandet skulle ha kommit redan i januari då vi tyvärr fick ställa in. Nu kommer bandet med ursprung från Dalarna och Avesta till oss och en efterlängtad spelning. Bandet har sakta men säkert sedan starten arbetat sig uppåt. Debutalbumet rönte stor uppmärksamhet, inte minst då Ryan Roxie (ex Alice Cooper) och Chris Laney hade ett finger med i spelet. Räknas som en Sveriges bästa glam/sleaze band idag och dagen efter de spelat hos oss spelar de på Göteborgs Rockfest. Vanity BLVD ligger i startgroparna för en uppföljare och hoppas gå in i studion före sommaren i år.
- Sångerskan Cindis hesa, kraftfulla röst minner om Lita Ford och är verkligen kronan på verket. Den här åttiotalsstinna glam/sleazerocken har hög densitet av effektiva riff och mäktig arenakänsla- det kunde man läsa i en recension från debutplattan!
- Märkligt att så här mästerligt utförd och sällsynt högkvalitativ glam inte slagit igenom rejält för länge sedan.
Vi ser som sagt verkligen fram emot att få se Vanity BLVD i Helsingborg och på RockBåten den 27 april!
På nätet:
http://vanityblvd.com/
http://www.myspace.com/​vanityblvd
http://www.facebook.com/​pages/Vanity-Blvd/​87918978091 - Gilla!
http://www.sleazeroxx.com/​interviews/vanityblvd.shtml - intervju Sleaze Roxx 2012

Smaka på det tuffa namnet Riot Horse…den 27 april kan vi alla njuta av detta fantastiska band på RockBåten. 2006 tog dansk/svenska bandet Sons of Tomorrow ett långt uppehåll, gitarristen Neil Schuttman hade haft en vision i många år, att sätta ihop ett hårdrocksband med ett mer klassiskt sound. Inspirationen skulle hämtas från ursprunget och band som Led Zeppelin, Black Sabbath m.fl baserat på bluesgrund och tunga gitarriff. Efter att ha fått ihop den lineup man ville ha samt spelat ihop förstod alla att detta skulle inte bara bli ett projekt vid sidan om, detta skulle man satsa på och missionen är att visa vad redig rock´n roll är för något! Riot Horse var född som band och nu får vi på RockBåten äran att höra och se dem. Många känner säkert igen bandets medlemmar, en som vi redan känner är Jonas Langebro som ju i många år var skinnbankare i kultbandet Bai Bang! Blir riktigt gott detta!!!!!
På nätet:
http://www.riothorse.com/​page/default.cfm?id=1
http://www.facebook.com/​riothorseofficial
http://www.myspace.com/​riothorse

Här har vi grabbarna som inte låter sig nöjas med spelningar, de startade egen festival i Helsingborg kallad Metalfield där man nu i 2 år kört på The Tivoli för fulla muggar.
Vi är oerhört stolta att presentera Outtrigger till den 27 april på RockBåten M/S Royal.
Outtrigger är ett ungt band som spelar melodisk metal med orubbliga refränger som blandas med mycket bastrummor och gitarr. Det är musik som är intensiv, ettrigt och sprudlar av mycket jävlar anamma. Outtrigger är dessutom i årets Popcornfinal, den går av stapeln imorgon på The Tivoli, varför inte gå dit och supporta bandet! Vi ser oerhört fram emot att se dettaa hårt slitande band på vår scen…!
På nätet:
http://www.facebook.com/​outtriggermusic?ref=ts – Gilla!
http://www.myspace.com/​outtriggerband
http://​www.reverbnation.com/​outtrigger

Famoüs Jameson återkommer igen, fast nu med fullt manskap och elektriska. Bandet vill kunna bjuda sina fans på ett "riktigt" gig och visa upp sin nya line-up. (Bandet har hyrt in gitarrist och söker just DIG att ersätta på heltid- så ta chansen). Blir som vanligt när FJ står på scenen ett attans röj och full fart....Vi ser fram emot att se detta..:)
På nätet:
http://www.myspace.com/​famosjameson
http://www.facebook.com/​pages/Famo%C3%BCs-Jameson/​147661321960765
http://​www.reverbnation.com/​famousjamesonmusic

21-02
60:-
18+

Beer 25:- 21-23 *****Shoot 25:- 21-23!!!!!


Hitta ett jobb hos LeoVegas