Roliga historier från tävlingarna på festivalinfo

Vi har arrangerat ganska många tävlingar under de 5 säsongerna vi bevakat. Ofta har tävlingsformen bestått av någon form av motivering eller att lämna annan text för att kunna vinna.


Här har vi gott och blandat från de tävlingar som involverat roliga historier:



  • När lille Filip en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där stod mamma och drog fram och tillbaks med pappas snopp.

    Filip undrade på barns vis vad det var som försiggick.

    Hans mor fann sig snabbt och svarade,
    "Jo du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så jag släpper bara ut lite luft ur honom".

    Fadern log generat men lättad över hustruns kvicka svar.

    "Det är ingen ide´", sa Filip, " så fort du åkt iväg till jobbet kommer grannfrun och blåser upp honom igen.
     
  • En jude och en dalkarl satt i bastun då juden sa: Jag ser att du också är omskuren! - Omskuren!? sa dalkarlen. I dalarna kallas det slitage...
     
  • De 3 döttrarna gifte sig alla på samma dag. Eftersom mamma var lite orolig för hur deras sexliv skulle bli, fick hon dem att lova att de skulle skicka ett vykort till henne från smekmånaden med ett par ord om hur de upplevt sex inom äktenskapet.
    Den första dottern skickade ett kort från Hawaii två dagar efter bröllopet. På kortet stod endast ett ord: "Nescafé". Mamman var först lite förbryllad men gick sedan ut i köket och hämtade burken med Nescafé. På den stod: "Good til the last drop". Mamman rodnade men var glad för sin dotters skull.
    Den andra dottern skickade ett kort från Vermont en vecka efter bröllopet och på kortet stod: "Benson & Hedges". Nu visste mamma att hon skulle gå direkt och hämta sin mans cigaretter, och hon läste på paketet: "Extra Long King Size".
    Mamma blev lite generad, men självklart blev hon glad för sin dotters skull.
    Den tredje dottern åkte till Karibien på sin smekmånad. Mamma väntade en vecka, men inget kort. Ännu en vecka gick och fortfarande inget kort. Sedan efter en hel månad, så kom äntligen ett kort. Med väldigt darrig handstil stod det: "British Airways".
    Mamma tog fram sin senaste Harper’s Bazaar Magazine och medan hon befarade det värsta, bläddrade hon igenom sidorna. Slutligen hittade hon annonsen för British Airways.
    Där stod: "Three times a day, seven days a week, both ways" .......
     
  • i den mörka skogen, bodde det en mörk snigel.
    Den mörka mörka snigeln bodde i ett hus...
    Den mörka mörka snigeln hade aldrig något problem...
    förutom att han va mörkrädd..
     
  • Två killar irrar runt på ett varuhus när de plötsligt krockar med sina kundvagnar.
    Den ene: Ursäkta krocken, men jag letar efter min fru och såg inte dig.
    Den andre: Vilket sammanträffande, jag letar också efter min fru.
    Den ene: Jaha, jag kanske kan hjälpa dig. Hur ser din fru ut?
    Den andre: Hon är lång och har långa slanka ben, mörkt långt hår, toppiga bröst och en fast rumpa. Hur ser din fru ut?

    Den ene: Skit i henne, vi letar efter din!
     
  • Det var en lastbilschaufför som heter Kent och körde på kontinenten och kände en dag att han var lite småsugen på ett fruntimmer. Så han stannade och tog upp en lifterska som var blond och väldigt kurvig. Han hade ett trevlig pratstund med den trevliga tjejen, efter en stund frågar hon om han hade lust på lite sex. Han blev överlycklig, så dom kröp bak och lade sig i hytten, då säger lifterskan_Du får ta mig i det andra hålet för att jag har fått blåsor i det ena! - Okey svara Kent, glad och lycklig gör han som hon har sagt! När dom var klara så tyckte lifterskan att dom skulle presentera sig för varandra, då säger Kent - Jag heter Kent och kör på kontinent. Ja då säger lifterskan - Jag heter Knut och har klädd mig ut!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  • En man var i Spanien för första gången. Han gick in på första bästa restaurang för han var vrålhungrig efter resan. Menyn var dessvärre skriven på spanska så han valde bara ett av alternativen på måfå. Efter avsluatad måltid frågade han kyparen vad det var för mat han hade blivit serverad och kyparen svarade:
    - Vi tar tillvara allt på tjuren när vi har våra tjurfäktningar. Det är tjurens testiklar som du har fått.
    Mannen blev lite chockad men tyckte att det var så underbart gott att han inte förmådde sig till att klaga utan åt där flera gånger den veckan. Sista dagen gick han dit för att äta en sista gång. Efter måltiden frågade kyparen:
    -Smakade det bra?
    Mannen svarade:
    Ja det smakade underbart. Men de var lite små?
    Kyparen log och sa:
    -Ja, det är ju inte alltid tjuren som förlorar!
     
  • När Adam och Eva kom till jorden sa Gud: Ja, då har jag varsin sak att ge er. Det första är att kunna kissa stående. Adam skrek: Jag vill, jag vill! Och Gud gav honom den gåvan och Adam sprang omkring och kissade på allt och

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas