REopening RockBåten M/S Hansa 30 september

Grande Reopening av Helsingborgs unika HårdRockKlubb RockBåten M/S Hansa!

Första band ut att presenteras är Svalövs egna stoltheter TrashQueen, bandet som under 2011 hunnit med en hel del mellan att befinna sig i studion för kommande platta. TrashQueen gick ju till finalen i Released- Live and unsigned i Stockholm och kom på 2andra plats där! Bandet spelade på Landskronakarnevalen, Tivolirock m.m.. Skånes egna motsvarigheter t...ill Motley Crue fast ännu coolare och blir som vanligt ett attans röj när TrashQueen intar RockBåtens scen. Kommer mer laddade än någonsin.....TrashQueen – bra skit! som ett av deras många fans uttryckte det i ett blogginlägg.
På nätet:
http://www.myspace.com/trashqueenglamrock
http://trashqueen.netau.net/
http://www.youtube.com/user/TrashQueenband
http://sv-se.facebook.com/pages/TrashQueen/127422547839

Andra band ut att hälsas Välkomna är Killer Clan of F.U.N. med medlemmar från i princip Skåne runt. Nyss gett ut sitt andra album "The World of Voodoo" och haft minst sagt en hektisk tid hittills under 2011 med väldigt många gig. Minnesvärda att nämnas kan ju kanske vara det på Mejeriet tillsammans med Crazy Lixx och Michael Machine på stora scenen med nästan knökat med folk, Skogsröjet, en av Sveriges skönaste festivaler samt releasepartyt också på Mejeriet i Lund i början på hösten. Alltid spelsugna, i princip oavsett sjukdomar brutna lemmar så spelar detta bandet var som det går att spela. Ös, svängigt och händer alltid något oväntat.....
På nätet:
http://killerclanoffun.com/blog/
http://sv-se.facebook.com/killerclanoffun
http://www.youtube.com/user/killerclanoffun
http://open.spotify.com/album/3f6cr9pDZBPmYIuqcHzDaS - OBS kräver ett konto!
Kolla också in Bedlam/Christians egna sidor för sina fantastiska illustrationer:
http://christianwallin.net/home/tag/killer-clan-of-f-u-n/
http://www.facebook.com/ChristianWallinIllustrations?ref=ts

Sticky Dirt från Lund återkommer med buller och bång till RockBåten. Välpreparerade och tighta med ett antal gig i ryggen kommer de som vanligt att leverera sin både sköna stil samt musik. Håll i hattarna för båten kommer att svänga och gunga nåt sanslöst.
Sticky Dirt:arna känner man oftast igen på deras hattar som man kan se på deras bandlogga och ve den som rör dem.
Enligt hörsägen lyckades de få ordentligt sväng på Lund i veckan som gick då de gigade på Kulturnatten där och vi vet ju efter att ha sett Sticky Dirt ett antal gånger att här vilar aldrig några ledsamheter.
Vi ser fram emot detta!
På nätet:
http://www.myspace.com/stickydirt
http://www.facebook.com/pages/Sticky-Dirt/130925275255
Visa mer

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas