nu ska jag få fart på det här och sommaraktiviteter.

Introducing: Pj.detta året skall jag fasiken vara en seriös festivalinfo-bloggare så att folk får veta mina åsikter om musik, festivaler och människor. eller bara mest för att jag vill vinna tävlingar och spara cash.
i vilket fall som helst är det mycket bra att inloggningen är igång igen och jag har setat i flera veckor och uppdaterat denna sidan för att slutligen bli glatt överraskad över att byggarbetarna har avslutat det dom påbörjade.

Denna sommaren har gått så fort att jag inte ens har hunnit med att tänka. men egentligen, vem behöver eftertänksamhet när man har fullt upp i tre månader med att LEVA? det har hänt så sjukt mycket dessa tio veckor i frihet med musik, festivaler, konserter och allt som inkluderas där.
men det får bli i ett annat inlägg.
på återseende!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas