Musiken till nya Star Wars-trailern

Som film och musikälskare är det alltid väldigt kul när det blir något extra av att dessa världar möts. Jag har tidigare gjort ett inlägg om bra filmer om musik, men idag tänkte jag faktiskt fokusera på star wars, nu när Han Solo-filmen snart har premiär.
I Star Wars-filmerna finns det ju också så mycket ikonisk musik. Vi har Imperial March, huvudtemat, Hyperspace, Cantinan och mycket mer.

senaste trailern till Han Solo blev jag lite förvånad. Det lät nästan först som att vi skulle kicka igång med Led Zeppelin, vilket jag skulle ha haft väldigt blandade känslor till. Låten var avslagen, men en Zeppelin-låt hade känts som ett billigt knep. Jag undrar om detta är en effekt av att Disney har köpt upp Lucas Arts, har svårt att tro att George Lucas skulle använda sig av någon liknande musik.

Disney tar ju hela tiden ny mark i Hollywood och nu är det svårt att veta vilka filmer som egentligen är deras. Googlade runt på detta och hittade en sida som länkar de Disney filmer som kommer i år. Var inte så mycket kvar nu efter Solo, men vi får väl se vad som händer. I den takt de köper upp filmstudios borde de snart stå som produktionsbolag till de flesta filmerna.

Vad tyckte du om musiken till nya Star Wars?


Hitta ett jobb hos LeoVegas