Metal Revival Night 26 augusti

HårdRockare samlen eder nu är det dags att ladda för "höst" premiären av RockBåten M/S Hansa. Vi laddar för fullt med att bjuda på ett brett spektra av Hårdrock.

Från lite rockigare Hårdrock till glam, sleze, psykedelisk och traditionell Hårdrock kommer den 27 augusti att bli en kväll sent att glömma.

Metal Revival Night bjuder på 2 band som spelat på RockBåten M/S Hansa innan, TrashQueen, Svalöv och Bible, Helsingborg samt 2 nya ...bekantskaper i Helsingborgsbandet Fat Riot. Dessa band borgar för att det skall gunga ordentligt på RockBåten M/S Hansa.

RockBåten M/S Hansa är glada att presentera:

Fat Riot - Helsingborg, ett band som vi är lite stolta av att ha hittat bland alla band som finns i den hårdrockstäta staden Helsingborg, band som håller väldigt hög kvalité, minst lika hög som många av dem som blivit sk ”kända. Ett band inte många hört talas om kanske innan, men som med sin raka hårdrock kommer att slå många med häpnad. Man anar lite influenser av band som AC/DC, Motörhead men man har skapat sin egen stil och sitt egna sound. Lyssna på deras låtar som; Pussy Land projects, son of evil ja lyssna på dem alla så klart på deras Myspace sida, imponerande produktion och ett satans drag…..
Online:
http://www.myspace.com/fatriotrock
http://www.facebook.com/group.php?gid=148463305164640&ref=search

Bible – Helsingborg, bandet som spelade i våras har nu producerat nytt material, kreativa som de är de 3 i bandet. Hårdare, slamrigare och storartat med en otrolig energi kan man beskriva deras nya låtar som man kan höra på deras Myspacesida. Här är bandet som man både kan headbanga till, mosha och dansa och bara släppa loss… levererar med en otrolig energi från scenen. Hävdade förra gången att de har sina rötter i ursprunget av både hårdrock och den amerikanska punken från 70-talet, nu har de tillfört en dos hardcore alá 2000-tal med, spännande värre..
Online:
http://www.myspace.com/bible666
http://www.facebook.com/group.php?gid=107642752588521

TrashQueen – Svalöv, ett kärt och begärt återseende av många som såg dem senast på RockBåtens scen. Bandet som valt den lite glammigare och sleazigare vägen av Hårdrock. Mötley Crue från tidernas begynnelse har fått sina värdigare efterträdare i detta bandet från Skåne metropolen Svalöv. Både i att fluffa till frisyrerna och i att formligen spruta spelglädje och energi över allt och alla som kommer i deras väg. TrashQueen har hunnit med mycket sedan senaste besöket på RockBåten, spelat på Landskronakarnevalen, Helsingborgsfestivalen samt fler ställen… Nu skall de få RockBåten att svänga och gunga igen….
Online:
http://www.myspace.com/trashqueenglamrock
http://www.facebook.com/pages/TrashQueen/127422547839?ref=ts

21-03
50:-
18+

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas