Konserthösten har börjat - Marilyn Manson, Turbonegro och Killswitch Engage

Efter sommarens alla festivaler börjar den kanske lika intressanta, åtminstone om det är musik man är sugen på. Höstarna brukar vara fulla av intressanta konserter och denna hösten är inget undantag.


Först ska jag besöka Killswitch Engage när de kommer till Göteborg 7:e oktober. Var egentligen på gång att se dom när de var i Stockholm senast men kom inte loss från jobbet. Vad jag förstod av den spelningen så var det 45 minuter som growl-sångaren klarade av innan det bara blev "skönsång" för hela slanten. Samtidigt kan man förstå att det inte håller att skrika hur länge som helst, man har ju prövat själv några gånger :)


Sist men inte minst kommer Marilyn Manson till Göteborg 18:e december, övrigt påhejad av vårt västra grannlands hjältar Turbonegro.
Manson kommer säkerligen att vara sevärd och den senaste skivan är faktiskt rätt bra om man inte väntar sig Beautiful People-liknande material.
Först blev jag glatt överraskad när jag hörde att Turbonegro skulle med, nu är jag väl bara förvånad. Manson är mer av en konstnär i det han gör, Turbonegro är väl ett fjortis-flamsigt svar på just Manson och kanske Alice Cooper. Lite likheter med E-type kan man ju också märka med det uppenbara receptet för när ett riff ska in för att göra en låt bra.
Men det är väl inget fel med recept, blir dock lite av en sur eftersmak ála Bert Karlsson :)


Är du sugen på att gå på konsert? Vi har en hygglig lista precis här >>

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas