Idag började sommaren.....trots snöfall

Då var det dags...äntligen drog sommaren igång på allvar. Trodde aldrig att det skulle hända i slutet av Februari. Nu tror ni att jag är knäpp, det snöar, är svinkallt, men ändock hävdar att det är sommar.


Jodå jag står fast. Det är sommar...i sinnet. Idag släppte Hultsfredsfestivalen både biljetter och artister, Arvikafestivalen släppte artister, Summerjam har släppt artister, Splash har utökat sin line up, Jag har läst MÄNGDER med roliga rykten, som jag återkommer till lite längre ner.


Vi har även idag slått ett smått otroligt rekord, det har bokats resor i samma takt som i slutet av april förra året....med andra ord kommer säsongen förmodligen att se briljant lysande ut. Hultsfred meddelade även att 45 minuter efter biljettsläppet imorse hade otroliga 1100 biljetter sålts. Med andra ord är redan över 2000 biljetter sålda, vilket känns helt SJUKT! Men otroligt kul, och det bådar gott både för detta och kommande år!


Surfade idag runt lite på nätet och letade efter smaskigt skvaller. Hittade lite kul grejer i alla fall. Guns n roses har gett sig ut på en återföreningsturné (måste vara dåligt med pengar för alla i år, eller så är det bara mode med återföreningar). Enligt deras turnépplan så skall de komma till Rock am ring (obekräftat av festivalen dock)


Dessutom har de lediga dagar på turnén som passar in bra med Roskilde och graspop bland annat.


Även red hot chili peppers är ute på turné denna sommar, datum som är lediga finns samtidigt som Hultsfred, Rock am ring, Roskilde, Graspop och ett par till....kan bli spännande!


verkar även som att band som Alice in chains, Queens of the stoneage och LIVE är ute på vägarna denna sommaren!


Nå, nog med skvaller för idag, får spara lite för mig själv...så att man kan gotta sig lite!


Sommaren är här......de e bara ett litet tag kvar!


/Fredrik

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas