I startgroparna för något mkt spännande!

Hallå gott folk! Jag heter Milla och har hittat hit för jag är passionerad för Musik och Rock i synnerhet! På många vis ger just musik jag känner på djupet för, en glädje och styrka som inte går att jämföra med något..., ja helt enkelt så är bra musik som balsam för själen!

Och det är oftast ännu bättre live, när man får en intimare upplevelse av det artisten vill förmedla till oss musikälskare...vissa kan skapa magi och förmedla så mkt känslor genom sin musik och text, andra inte. Men det är underbart när det uppstår magi mellan publik och artist och det är som det finns en samhörighet dem emellan som det vackra i just musiken kan ge. Musik kan föra människor samman av olika nationaliteter, kulturer och personligheter. Musikens språk skrider över alla gränser och ger en känsla av samhörighet och det är underbart!
Mer musik!! =)

Jag är som sagt i startgroparna till något mkt spännande..!
För jag har bestämt mig för att följa mitt hjärta och det som ger mig glädje och kraft i livet och det innebär bl. a att jag vill ta mig in på en ny bana i livet yrkesmässigt och som jag börjat ta de första stegen till att förverkliga..
Jag vill vara min egen chef en dag, och jag vill ha ett kreativt och självständigt jobb då jag fungerar bäst så och känner att jag har friheten att göra det jag är passionerad för!

Jag kommer ta alla chanser jag får, och ha börjat fått, att skaffa erfarenheter inom det som jag vill vidare inom, dvs Skrivande/Foto/Musikrelaterat, så spännande!
Har börjat skriva lite ideellt om musikrelaterat, och siktar in mig på att denna höst ligga i och få erfarenheter och börja utbildningsvägen och den biten som behövs för att nå mina mål.
Blogga, Skriva, Fota, Recensera, Rapportera..Det här blir en spännande resa!
Att vara med i så många musiksammanhang som jag hinner med, och hjälpa till med diverse sysslor på t ex Festival och Konsert är självklart och så roligt!=)
Det ger dessutom mig värdefull erfarenhet för att nå mina mål..

Ett litet tips avslutningsvis:
Det är Aldrig för sent att försöka uppfylla sina drömmar!=)
Kram!


Hitta ett jobb hos LeoVegas