Hitta din kärlek på Roskildefestivalen

Om du ännu inte hittat den rätta i ditt liv är Roskildefestivalen en bra plats att börja leta.


Detta är en plats med flera tusen vettiga männniskor med öppna sinnen och kanske en eller två öl (eller något annat) innanför västen, som alla vill ha trevligt tillsammans. Det är ju som gjort för att träffa någon, eller?


Jag tror inte att arrangörerna ännu förstått att det hade varit lämpligt att ha en datingservice på festivalen, kanske går det inte ihop med rockkonceptet vad vet jag, så det krävs istället viss aktivitet från deltagarna.


Hur går man då tillväga för att hitta mannen/kvinnan i sitt liv? Det första är att hålla ögonen öppna. Som sagt dräller det av människor och chansen är stor att någon kanske tittar lite extra åt ditt håll.


Lite vanlig flirt à la "I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you" på en konsert kan göra underverk. På en konsert är det även lätt att försvinna i mängden om man skulle ha gjort en missbedömning avseende intresset från motsidan....


Har du väl fått napp, d v s säga ögonkontakt och välvilliga leenden tillbaka, kan du på ett diskret sätt närma dig den utvalde och ställa dig i närheten av denne. Eller varför inte ställa dig rakt framför (om du är lite kortare än denne, kanske inte så uppskattat att skymma sikten fullständigt, ingen bra start på ett förhållande). Sen är det bara att hoppas att din utvalde fattar vinken och lägger armarna om dig, så är allt fix och färdigt!


Det fungerade i alla fall för elva år sedan när jag träffade min man och pappan till mina två barn på en Whalekonsert!


Något mer romantiskt än att kyssas på en Bob Dylankonsert, sitta och kramas framför en brasa av papptallrikar samtidigt som fyrverkerierna smäller på himlen eller promenera i månskenet till tonerna av avlägsen musik får man leta efter.


Så lycka till alla ni kärlekstörstande festivalbesökare det är väl värt ett försök i alla fall!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas