HelloW Night 28 oktober - RockBåten M/S Hansa

I dessa allt mörkare tider lyser vi upp tillvaron med HelloW Night på RockBåten M/S Hansa.

Med ett spektra av band inom skrået hårdrock blir denna kväll ett minne för livet...som vanligt!

Scandal Cirkus – Helsingborg
... Ett i princip nystartat band som begår premiär i Helsingborg på RockBåten den 28 oktober. Nystartat band med idel erfarna musiker som de som finns i Helsingborgs musikliv säkert känner igen. Pelle Eliasson känd från Bai Bang där han spelat i 10 år, Bai Bang som säkert är det band i Helsingborg som hållit på längst och är still going strong. Andreas Båge har spelat i ”Dawn of Oblivion”, Calle Malmqvist spelar i ”Bring it on”, Johan Jonvèn har spelat i ”Dizel” och ”captain bob” Spelar enligt egen utsago tung, aggressiv och melodisk hårdrock. Bådar gott tycker vi inför Scandal Cirkus första gig på hemmaplan. Ett grymt ös från början till slut, och mycket starka låtar utlovas! Scandal Cirkus har enligt uppgift färdigställt första plattan redan och de låtarna skall bli spännande att få höra.
På nätet:
http://sv-se.facebook.com/pages/Scandal-Circus/173967139319187
http://www.youtube.com/watch?v=TS-w9aC-d4Y&feature=share
Intervju av Festivalphoto:
http://www.festivalphoto.se/reviews&review=1181

Stonelake – olika platser i Skåne
Ett band vi haft ögonen på länge då vi på RockBåten tycker det är ett fantastiskt band som helt och hållet speglar det bästa ut hårdrocken. Musikaliskt och sångmässigt är Stonelake ett av de band inom sin stil av hårdrock kunde om de haft ork och tid och lust haft en ”stor” karriär redan. Lyssna på sångaren som har en röst som kan mäta sig med många av de som sjunger i de ”stora” banden. Har av recensenter jämförts med Dream Evil och Masterplan! RockBåten tycker att här har vi en spegling av hårdrocken med rötter i 70-talet fram till nu. Melodiös, bombastiskt och riktigt bra sång, kan inte bli bättre..:) Stonelake har gett ut en mängd skivor, vi räknade till 8 st på deras hemsida!!
Lyssna och njut, Stonelake lämnar ingen oberörd.
På nätet:
http://www.stonelake.se/index.php
http://www.myspace.com/stonelaketheband
http://www.facebook.com/pages/Stonelake/156552024405629
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=upKUumPx_m8
Finns även på Spotify för den som har det.

EVA – Helsingborg - Lerberget
Ett för oss totalt ökänt band till vi läste deras mail om att få spela på RockBåten. Vi fastnad direkt för detta band som spelar någon form av industri-punk-stoner metal. Unga och hungriga, talangfulla med ett attans driv, EVA kommer att bli otroligt spännande att se på RockBåtens scen. Vi vet inget särskilt om dem, de spelade på Tumstock under årets Helsingborgsfestival, ungefär det vi vet. Därför blir det lika intressant för oss som för publiken som kommer att uppleva EVA.
På nätet:
http://www.myspace.com/musiceva
http://www.facebook.com/pages/EVA/139674712357

21-02
60:-
18+

Nice prize på Öl!Visa mer

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas