Hårdkväll på Kulturhuset!!!!

Fredagen den 23 april kommer HårdRocken till byn!

I det vackra Svalöv och på det fantastiska Kulturhuset i Svalöv som bjuder på allt man kan önska vad gäller kultur, med opera, film, bio och teater öppnar nu Kulturhuset upp för ytterligare en kulturell upplevelse, hårdrock!

Från 15 år
Yngre i sällskap med vuxen
19-23
entré: 120:-
Förköp: https://nortic.se/customer/index.html?event=6877809&siteLanguage=se

Med 4 fantastiska band live på scen kommer detta att bli en oförglömlig kväll:
Killer Clan of F.U.N.
Soulweeper
8Stone
Michael Machine

Killer Clan of F.U.N. – Lund/ Helsingborg
Bandet gav i april 2009 ut sitt debutalbum, ett album som rönte stor uppskattning och uppmärksamhet inte minst i form av goda recensioner samt spelas plattan frekvent på radio- och Podradiostationer i en rad länder världen över. Medlemmarna är trots KCoF:s debutplatta en samling erfarna musiker som i andra projekt tidigare haft både större och mindre framgångar. Är kända för att i dagsläget vara det bästa livebandet i södra Sverige, bandet har anammat det viktiga i att en live-upplevelse med dem skall vara något man inte glömmer i första taget. Blev bokade till den world-wide uppmärksammade festivalen Stockholm Rock Out, med en rad historiskt viktiga amerikanska band inom hårdrocken. http://www.killerclanoffun.com
http://www.myspace.com/killerclanoffun
http://www.facebook.com/killerclanoffun?ref=ts

Soulweeper – Landskrona
Varit förband åt Backyard Babies på The Tivoli i Helsingborg , sedan kan man inte gå förbi att bandets frontman Jörgen Pettersson är lite speciell som rock-stjärna. Jörgen hade ju en välkänd karriär innan Soulweeper om man säger så. Med 27 landskamper i svenska landslaget i fotboll samt proffsspel i tyska bundesliga och nu som hjälptränare åt Henke Larsson i Landskrona BOIS kommer man inte ifrån om det finns en koppling mellan hårdrock och fotboll. Jörgen har sagt I tidigare intervjuer att det var musiken som gav inspirationen att prestera bra på fotbollsplanen.
http://www.myspace.com/soulweeperband
http://www.facebook.com/pages/Soulweeper/271034052905?ref=ts

8Stone – Helsingborg/Höganäs
Ett relativt okänt band som består av medlemmar med erfarenheter från andra band. Gjort sig kända för sina inlevelsfulla live-spelningar. Håller på att spela in ytterligare en skiva och enligt uppgift kommer den att bli något utöver det vanliga. Spelar en skön blandning av old school hårdrock och det som idag kallas metal.
Fick bra recensioner då de var med på Popcorn 2009, basisten fick pris samt omnämndes sångaren... bra ös här....
http://www.myspace.com/8stonemusic
http://www.8stone.se/index.html
http://www.facebook.com/pages/8Stone/299572380426?ref=ts

Michael Machine – Lund/Malmö
Ett band som hållit ihopa i ca 10 års tid nu, spelar en skön blandning av traditionell hårdrock och lite åt det man kallar sydstatsrock. Har spelat på de flesta ställena i Skåne under årens lopp och drar alltid en hel del folk till sina upplevelserika konserter. Nu ser de fram emot ett besök i Svalöv, vi ger alltid allt på scenen säger de, och till denna konserten kommer vi riktigt förberedda, skall bli riktigt roligt….
http://www.myspace.com/officialmichaelmachine
http://www.facebook.com/pages/Michael-Machine/142007581882?ref=ts

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas