Härefestivalen levererar skön mix av röjig rock, nostalgi och finstämda toner

Stefan Sundström, Noice, AB/CD, Smalare än Thord, The Confusions och Last Leaf är några av banden som kommer på Härefestivalen i Indal den 30–31 juli. Det blir dans till Jive, det blir knallar, det blir mattält och aktiviteter för barnen. Det blir en familjefest med musik och underhållning för alla åldrar.

Vi har fler artister på gång och de kommer att publiceras på Härefestivalen

Innehållsrika texter och röjig rock med Stefan Sundström.
En av Sveriges mest uppskattade och egensinniga artister gästar Härefestivalen. En skön mix av röjig rock, innehållsrika texter och svensk vistradition är hans signum. Med stort intresse för samhällsfrågor levererar han vardagsrealistiska texter och kommenterar träffsäkert det svenska kultur- och samhällsklimatet. Kritikerrosad och mångfaldigt prisbelönt äntrar Stefan Sundström scenen under Härefestivalen.

80-talsnostalgi så det bara sjunger om det med Noice.
Det blir en riktig nostalgitripp med punk-/rockbandet som hade sin storhetstid under 80-talet och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna. Debutalbumet ”Tonårsdrömmar” sålde 100 000 ex. Och ja, visst förekom killarna i bandet i många flickors drömmar. De satte hjärtan i brand och sålde både guld- och platinaalbum. Låtar som En kväll i tunnelbanan, I natt e hela stan vår och Dolce vita (Det ljuva livet) sitter för evigt etsade i hjärnan hos oss som var med när det begav sig.

Glöm Highway to hell, AB/CD tar 86:an till Indal.
En stark kärlek till det bästa rock’n rollbandet genom tiderna, AC/DC, är grunden till tributebandet AB/CD. De både låter som och ser ut som AC/DC. Med mycket rock’n roll, humor och underhållning av högsta klass kör de sitt race och är kända världen över för sina gedigna imitationer av AC/DC. De bjuder på de bästa AC/DC-låtarna, allt från gammalt med Bon Scott till det nyare med Brian Johnson. Från ”Dirty Deeds” till ”Stiff Upper Lip”.

Perfekt mix mellan Liverpool-pop och Bowie-rock.
The Confusions är det hyllade Sundsvallsbandet som har lyckats etablera sig i och utanför Sverige, med sina originella idéer och starka melodier är bandet en fröjd att lyssna till. Många av deras låtar är den perfekta mixen mellan Liverpool-pop och Bowie-rock. The Confusions levererar bra underhållning och tankeväckande musik. Absolut ingen förvirring, sitt namn till trots.

Ingen Härefestival utan Smalare än Thord.
Smalare än Thord är ett givet inslag på Härefestivalen, de har spelat på de fyra föregående festivalerna och naturligtvis kommer de i år med. De är ett av Sveriges mest anlitade party/coverband och Tidningen Dagens Nyheter utnämner dem till populärmusikens fotsoldater. När artister utforskar sig själva och sin musik sätter Smalare än Thord publiken i fokus och underhåller efter deras önskningar.

Kontakt: Håkan Alfredsson, festgeneral och ordförande i kulturföreningen Vaduvill, tfn 070-555 17 04.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas