förödande missberäkningar.


Som att jag trodde att jag hade den ekonomiska delen av min vårtermin avklarad med jobb och stipendium i drivor.

Jag hade planerat att köpa festivalbiljetter för hela februari och marslönen men sedan tog livet sig en drastisk vändning.

Jobbet som jag skulle ha tackade jag nej till för det verkade inte stå helt rätt till, av många olika anledningar inte helt regelrättta att beskriva i en blogg.

vi kan sammanfatta med ett ord: skumraskerier!

dessvärre skulle de skumraskerierna gett mig pengar i drivor likt en joakim von anka on speed och roskilde och även glastonbury skulle ha varit som i en liten ask.
Jag som skulle se andra länder denna sommaren och jag som skulle få se andra plaser och träffa nya människor med andra tankar än de svenska och det som skulle bli ett enda stort disko under sommaren kommer nu eventuellt och ganska troligt te sig rättså.. fjuttigt.

ett stort gap mitt emellan hultsfred och arvika, dödtid. som sådan där tid det blir när du sitter och väntar på tåget i en halvtimme i någon stad för att byta tåg till sitt slutgiltiga mål.

Ni vet när man tror att man har allt så säkert, fasttejpat och spikat, och sen så glider det ur händerna som en blöt tvål.

det var ett väldigt jobbigt uppvaknande och jag tänker därför be på mina ärrade knän om att få vinna en roskildebiljett.

ingen heder här inte, bara ett rent och skärt vädjande till festivalinfo att hjälpa mig att genomföra detta som jag har planerat ända sen den sista festivaldagen för ett år sedan.

jag vill uppleva en annan form av lycka och en anna form av vy som jag inte kan finna i varesig en småländsk äng, i en värmländsk skog eller överhuvudtaget få tag på i ett land som sverige.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas