ett blowjob för the tickets in my heart ;D

asså haha! det är nu man ska, likt många andra fanatiker, försöka flörta till sig den gyllene festival biljetten. Skulle bra gärna vilja vara kalle ett tag!.. (både äta av cholkaden och njuta av innehållet) lalala...


hur dessa inlägg bedöms är ju en fråga i sig. men det bästa är nog att bara skriva om det som finns i fingertópparna..  skulle vilja dela in min i tre huvud delar, och försöka göra den så icke (jag har skrivit ett bra inlägg, ge mig biljetten inlägg) som möjligt. ehh, right.... en som skildrar min musikaliska sida, en som skildrar min andliga och en som skildar begäret inom mig. (sex, drugs, and rock’n roll så att säga)


del 1slash2// (smoke some fags and play some pool)


anledningen till att man väljer att gå på en viss festival är olika. men musiken är sjuukt viktig, dock ska man inte glömma människorna. utan sjysst folk, räcker ett inferno av bra band ofta inte hela vägen, (inte två plattor öl heller för den delen) för att man ska uppnå klimax. ja, så är det iaf för mig.. bara sjyssta människor kan va ok, men musiken är ju det man lever för. Roskilde är ett inferno av både och. om det inte kommer sjyssta people till en festival med morrisey, placebo, sigur rós, the streets, lady sovereign, josh rouse etc, så vette fan om jag ska bli nunna eller nå. festivaler är ju satta i små fack, kan man säga ( no shit sherlock). hultsfred har förvisso nästan alltid en bra artist repertoar, men den innehar också alla dessa småungar som inte fattar varför de är där med konstiga kläder på etc, etc.  på roskilde finns istället potrökande undomar från hela europa, blandat med extra mkt hångel och riktigt bra musik. kan det bli bättre? öhh nej. allt detta är ju som alla vet bra för själen vilket leder mig in på den andra delen av detta, kanske ganska långa, inlägg? 


del 3, den andliga lalala biten..


jag går på festival för att ladda mitt batteri kan man säga. under den dystra vintern i norden blir jag deppig och börjar lyssna på sådan musik och sjunker ännu djupare in i mig själv.. fast inte åt lithium hållet..men när våren är på väg blir jag som på nytt född. för då vet jag att festival tiderna närmar sig, sakta men säkert. för var dag plockar jag fram gobitarna från sommarn ur musikbiblioteket och börjar bli hel igen. men det sista fattas, the big klimax. batteriet ska vara fulladdat innan vintern, och det med råge. laddningen kan få stor hjälp av denna psitol, detta blowjob som man ska göra. .. haha, nu blev det kanske lite föör uppenbart hur detta är skrivet.. behöver ett batteri ffs!

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas