don’t be scared sweet promisechild

Kan ni svara på en fråga jag ställer, hur kan en låt, vilken som helst, skapa ett sådant beroende?
ett sånt sug efter den att om man inte lyssnar på den känner man ett sorts abstinens, ge mig låten eller ge mig ett tuggummi!
jag har nu ett riktigt stort omättligt beroende av timos nya, säkert har många av er där för den är så mäktig. nitar sig fast i ens hjärna och stannar där tills man måste dra loss den.
den sitter nu på repeat på mitt iTunes.
en annan låt, även fast den inte är aktuell nu, som jag har ett starkt beroende av är anna terheims shoreline. den är vacker och skör samtidigt som den är nästan en av dom starkaste svenska låtar som skrivits, då av bd men ändå. tänk vad den låten har gjort för popsverige. tänk vad broder daniel har gjort för popsverige.
broder daniel blir håkan hellström blir timo räisänen blir starkt beroende.
och nu kommer den igen.
oh det introt.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas