Dagens pjäs

Dagen i det stora hela.


Jag vaknade och jag tror att jag håller på att bli sjuk. Det är säkert fågelinfluensan som har kommit. Antagligen. Klev upp och började gå till Mica. Kom fram dit o ringde på men ingen öppnade. Jag tittade på klockan o den var faktiskt just fem över halv nio som den skulle vara när jag skulle komma dit. Så jag ringde o frågade vart hon var.. Eftersom hon just flyttat tänkte jag att hon kanske var i gamla lägenheten. Men hon svarade helt yrvaket att hon var i nya o jag sa att jag var utanför hennes dörr o undrade om vi skulle gå.
Hon hade fått för sej att vi skulle gå halv tio. Trots att bussen går fem i nio. Jag fråga om hon inte kunde öppna dörren eftersom det kändes ganska onödigt att stå o prata telefon när hon var där inne. När jag frågade så undrade hon vart jag var, FAst jag hade sagt att jag stod utanför hennes dörr. 
Riktigt Sweet.


Sen skolan. Fixade lite på bilden o sen var det lunch o dags att sy. Maskinen funkar igen. Riktig lycka vill jag lova. Så nu kanske jag äntligen kan komma något vart med min kappa. Men den får vänta för nu är det snart lov o då blir det till att fara bort!, Äntligen. Träffa vänner o umgås. O sen gå på Thåström till råga på allt det känns helt otroligt underbart. Skall bli hur trevligt som helst..


Efter skolan fikade jag med Carro o Dannis. Det jag kul att träffa de igen. Sen gick vi på bokrean o jag kunde inte hålla händerna ifrån några Paulo Coellho böcker. Så de köpte jag. Sen gick vi till Carro innan teatern eftersom tings stängde klockan 18 idag. Carro hade fått för sej att teatern började halv åtta så när vi sa att vi nog borde gå klockan kvart i sju, eftersom den började sju, så fick vi lite bråttom. Dannis småsprang nästan o det var svårt att hålla jämna steg. Speciellt eftersom det var svårt att andas när jag inte mår så bra.


Men vi hann o den var riktigt bra. Vi hade hört massa skräckhistorier när vi fikade om att den skulle vara lång tråkig o så. Visst den var 3 timmar. Men det var det värt. För jag gillade den.. Lätt!


Men nu är det dags att sova. Huvudet gör ont o det känns att sjukdomen snart kommer. Snart kommer jag att förvandlas till en galen fågel. För det är de som fågelinfluensan gör med en. Det är bara inte alla som vet det. För det är egentligen topphemligt.


Godnatt.


 

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas