Att förädla en buss

Ja nu sitter man här aningen sliten efter att ha jobbat mer eller mindre dygnet runt i en vecka. Vi håller på att bygga om två vanligt bussar till riktigt lyxiga turnébussar. Den första var klar i tisdags natt klockan 23.30, 00.30 skulle vi plocka upp Hardcore superstars för att köra dem på en miniturné till Tyskland. Så det var verkligen jobb in i det sista. Vad som känns lite motigt just nu är att det bara är att fortsätta med nästa buss som skall vara klar senast den 5 maj, då vi skall direkt ut på turné med denna också. hua. Samtidigt som vi gör detta skall vi hinna med de vanliga sysslorna. Svara på mail, svara i telefon, hålla hemsidan uppdaterad, planera resor och så vidare....


Så, det är ganska mycket nu.


Vad mer, vår trend håller i sig, det säljer mycket bra i år, och stadigast än så länge är Hultsfred, personligen tycker jag att årets lineup är riktigt stark, och häromdagenfick jag ett riktigt lyckorus i och med att STRAPPING YOUNG LAD bokats!


En härlig repris på Hultsfred 2004, då de röjde skiten ur teaterladan...hoppas på samma upplägg i år! Årets bästa bokning, utan tvivel!


 


Nej kära vänner, dags att gå ut till mitt andra hem, garaget, och bygga järnet...suck.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas