Återupplev hårdrock från 80-talet med dessa spelautomater

Många påstår att hårdrock alltid varit som störst i norden. Men även om man inte är villig att helt och hållet hålla med om det så måste man erkänna att vi nordbor verkligen älskar heavy metal. Och en stor del av grupperna har själva konstaterat att de haft sina bästa gigs i Sverige. Här ska vi titta närmare på några hårdrocksbaserade spelautomater som gör att man kan återuppleva perioden då musiken var som allra tyngst. Häng med oss för en titt på några av de bästa spelautomaterna som inte bara transporterar oss tillbaka till det ljuva 80-talet, utan även bjuder på en riktigt särpräglad och schysst spelupplevelse.

Guns N' Roses

Trots Axl Rose samtida hälsoproblem så kan man knappast säga något annat än att Guns N' Roses definitivt är ett av världens största rockband. Deras sleaze-rock blev trendsättande och med låtar som Paradise City och Sweet Child O' Mine slog de igenom stort på 90-talet. Deras populära spelautomat kan du spela hos playojo.com. För många av oss är det svårt att inte förknippa åtminstone ett av livets minnen men denna gigantiska rockgrupp. I skrivande stund är Guns N' Roses förmodligen en av världens största rockgrupper och endast tiden kan utvisa vad vi kommer att få se från dem i framtiden.

KISS

Ingen lyckade nog växa upp under 70- och 80-talet utan att komma i kontakt med KISS. För många blev de den första kontakten med riktigt tung musik. När WMS Gaming lanserade en spelautomat med KISS-tema så förväntade sig nog ingen så pass stort genomslag, men den har nu kommit att bli en given hit. Få grupper lyckades kombinera hårdrock med klassisk glam- och arenarock på ett sådant bra sätt som KISS. Även om ingen kan påstå att de är den hårdaste gruppen därute så är de definitivt en av de allra mest legendariska. Och oavsett om dagens grupper erkänner det eller inte så har KISS inspirerat en gigantisk mängd av de hårdrockare som i skrivande stund är aktiva.

Motörhead

När Motörhead slog igenom på 70-talet så var det faktiskt något utav den snabbaste rock som folk kommit i kontakt med. Någonsin. Det vore knappast en överdrift att påstå att de var föregångare till det som nu för tiden kallas för trash- eller speed-metal. Låtar som Ace och Spade visade på en tyngd som ingen tidigare någonsin uppnått. Nu när Lemmy inte längre är med oss kan vi knappast förvänta oss några nya låtar från Motöread. Det vore att önska för mycket. Men legenden lever helt klart kvar. Inte minst genom spelautomaten Motörhead från NetEnt. Hedra Lemmy och ta del av tung och snabb hårdrock som påminner oss om en tid då musiken helt enkelt var bättre, snabbare och tyngre.

Megadeth

Mycket har fallit i glömska. Men Megadeths grundare, Dave Mustaine, var ursprungligen en del av Metallica. Efter att de gick skilda vägar så grundade han däremot Megadeth, och resten är historia. Leander Games tillverkade den unika Megadeth-spelautomaten och den som testar den bjuds på lika stora mängder innovation som nostalgi. Mustaine har länge varit känd som något utav riffens mästare och få gitarrister kan hålla uppvisa en sådan hög nivå av fingerfärdighet. I denna spelautomat får vi uppleva snabb hårdrock och riktigt bra kasino.


Hitta ett jobb hos LeoVegas