5 sajter att besöka när banden inte levererar…

När du är ute och reser så borde du kanske lägga mobilen åt sidan och försöka dig på att vara en människa i den verkliga världen. Men det är klart, det kommer stunder då man faktiskt behöver använda sig av den moderna teknologin för att få en ännu bättre resa. Med en smartphone så kan du på nolltid ta reda på var du bör äta och annat smart och kul som finns i din närhet. Här är 5 sajter som du kan behöva för att resan ska bli riktigt lyckad…

En bra spelsajt

Vad gör du då du sitter på tågstationen i Berlin och inser att ditt tåg inte kommer att gå förrän tre timmar senare. Kanske tar du en promenad till i staden och dricker några öl med sällskap eller så inser du att den sena timmen lämpar sig bättre för lite spel. På den här sajten så får du riktigt fina spel för din mobil. Du spelar på svenska och slipper betala skatt på vinsterna eftersom man har spellicens inom EU. Om du lyckas vinna en förmögenhet så kan du ju unna dig lite mer på resan. Om inte så får du spänning och en hel del humor via slots och andra spel som är gjorda för att vara enkla att satsa på med en mindre skärm.

Väderinformation

Vad blir det för väder imorgon? Det vill du veta då du ska ge dig ut och paddla för att se om Nessie sjöodjuret dyker upp eller då du tänker testa en extra svår pist. Finn en sajt som du tycker fungerar bra för dig. Det finns lite olika vädertjänster online och ibland så kan man använda en som är internationell för att få information om ungefärligt väder under de kommande dagarna i olika regioner.

Youtube

Film, musik, skämt… Youtube är sajten som man alltid har behållning av. Kanske vill du ladda upp några egna filmer att dela med vänner och andra som är intresserade av din resa. Det gör du lätt från din telefon. Du kan också se filmer när du tar det lite lugn på hotellrummet där det finns en tv som visar en massa saker som du alls inte är intresserad av. Med Youtube så behöver du ju heller inte betala för nöjet vilket ofta är fallet med den tv-underhållning som hotell ordnar med.

Sociala medier

Även när vi reser så vill vi vara i kontakt med familj och vänner. Sajter som Facebook används flitigt för att visa vad som händer varje stund. Normalt sett så hade du laddat upp bilder och film på ditt nya nagellack, och nu när du målar naglarna i ett annat land så känns det viktigare än någonsin att de som tycker om dig ska få veta att så är fallet. Gör andra gröna av avund med selfies vid vulkaner och middagar på häftiga restauranger. Dessutom så kan du ju se vad dina vänner gör när du är ute och reser. Om de till exempel ordnar med en fest som du missar så kan du ju vara med på ett hörn via sociala medier.

Nöjestips

Vad ska du göra i staden som du besöker? Oavsett om det är Macau eller i Säffle så är det inte så dumt att ta reda på var närmsta café finns och om det har gott kaffe. Kanske är det en specifik show på gång på en lokal teater som du borde ta chansen att se. På nätet så får du uppdaterad information om det som händer där du är just nu. Många gånger så får du acceptera att den senaste informationen bara finns på engelska. Du kan ju alltid fråga i hotellreceptionen om en viss film eller show fortfarande är aktuell. Men själva tipsen är lätta att få online. Sök på stad och så nöje eller attractions på engelska. Då borde du få fram bra sajter som listar smarta tips som du sedan kan läsa mer om innan du bestämmer dig för att testa.

Image caption – Hitta vägen till bästa restaurangen!


Hitta ett jobb hos LeoVegas