"Aerosmith, Van Halen och Placebo kommer till Sweden Rock Festival - jo, ja lovar"

Det sprids så väldigt mycket rykten hela tiden. En hel del ramlar in i min e-postlåda varje dag där folk både talar om ´´enligt säkra källor´´ eller ´´jag strulade med ...´s bandbokare i helgen, och..´´ som om det skulle säga något.


Mest sannolika rykte det senaste är väl att jag igår fick ett mejl om att Aerosmith och Van Halen skulle vara bokade till Sweden Rock Festival 2007. Tipsaren skriver att det bara är en tidsfråga innan arrangören offentliggör det hela.
Ärligt talat skulle jag inte bli förvånad i och med att de banden passar in hur bra som helst i SRF´s line-up, dessutom kan man konstatera att Aerosmith ännu inte offentliggjort vad de ska ha för sig under vissa luckor under sin Europaturné där SRF faktiskt passar in tidsmässigt.


Just angående Placebo och Sweden Rock Festival har jag grävt lite och hittat denna bloggares skrivelse som påstås komma från EMI.


Ett envist rykte som jag märker av i min e-postlåda är det om att Metallica ska komma till Hultsfred. Detta rykte fick mer kraft i och med att det först hette att Metallica _och_ Ozzy skulle komma, där den senare visade sig vara sann. Nu verkar många gå runt och tro att Metallica är sant också.


Ta alla rykten med en näve salt, om man hade fört statistik över det hela så skulle det visa sig att merparten inte stämmer.

You must be logged in to comment on blogs! Inte registrerad? Du kan göra det här


Hitta ett jobb hos LeoVegas